Bouwplannen en de Wet Natuurbescherming

Over Ons

Grofalex staat voor GROen, FAuna en LEX (wetgeving).

Wij leveren:

 

  • Deskundig advies: we hebben ruime ervaring en expertise op hetgebied van flora en fauna bij bouwprojecten. Wij denken graag in oplossingen en geven u een betrouwbaar advies. [zie certificering].
  • Wederzijds vertrouwen: we werken op basis van wederzijds vertrouwen en commitment. Dat leidt tot de beste oplossingen.
  • Onafhankelijk: we zijn onafhankelijk en denken met u mee voor de beste en meest praktische oplossing.
  • Resultaatgericht: we gaan tot het uiterste voor het best mogelijke resultaat.
  • Persoonlijk: voor ons bent u geen nummer; persoonlijke aandacht is belangrijk. Wij staan aan uw kant. U kunt op ons rekenen en gaan voor tevreden klanten.
  • Flexibiliteit: we zijn snel beschikbaar en ook buiten kantooruren bereikbaar.

Ad Huiding is oprichter en directeur van Grofalex. Hij heeft een achtergrond als flora en fauna-inspecteur en ontwikkelde expertise op het gebied van de Omgevingswet in combinatie met bouw- en boomprojecten. Ad heeft jarenlange ervaring met de zorg voor bomen.

Grofalex werkt met een team van adviseurs dat op ieder moment ingeschakeld kan worden. Het geven van gastcolleges, cursussen en seminars zijn ook mogelijkheden.

Bel of app direct met 06 218 070 63 of stuur een e-mail naar info@grofalex.nl

GROFALEX, dé groene oplossing voor

bouw- en boomprojecten

Wij werken samen met deze organisaties

Contact

Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Vul zo volledig mogelijk al uw gegevens in, dan nemen wij spoedig contact met u op. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend (volgens AVG-norm) om contact met u op te nemen.

Koningin Emmaweg 94 | 3991 BL Houten

Wij zijn actief door heel Nederland

Nieuw veld

Nieuw veld